Lunch+Party+Dingen plannen+Edessa - Reisverslag uit Thessaloniki, Griekenland van Sebastiaan Kroes - WaarBenJij.nu Lunch+Party+Dingen plannen+Edessa - Reisverslag uit Thessaloniki, Griekenland van Sebastiaan Kroes - WaarBenJij.nu

Lunch+Party+Dingen plannen+Edessa

Door: Kroes

Blijf op de hoogte en volg Sebastiaan

08 April 2008 | Griekenland, Thessaloniki

Heey, nou deze week was ook weer zo voorbij zeg! Bij deze de hoogtepunten:

* Lunch
* Party
* Edessa
* Dingen plannen

Nou natuurlijk deze week weer naar school gegaan op maandag en woensdag, we hadden de volle lading want ook de meeting waren vandaag weer. Dus vragen gesteld bij de eerste meeting, ik miste een aantal artikelen die online te vinden zouden moeten zijn, nou mooi niet. Dus heeft de leraar ze meteen maar opgestuurd via de mail. De les daarna waren we met z'n 2en in het begin (ik was de enige die mijn essay klaar had van het hele gezelschap). Dit essay moest gaan over een nederlandse soap, de doelgroep etc. Het volgende essay gaat over een reallife serie dus dat word de gouden kooi :). Daarna de laatste les van 2 tot 5, globalisation and the arts, nou is het onderwerp interressant maar de leraar die het vak geeft verteld het allemaal zo saai dat je haast in slaap valt (al mijn lessen duren officieel 3 uur).

Lunch, donderdag hadden we (ik en Alexandra) weer een lunch afspraak, deze keer zijn we bij een cafe/cocktail met een K tent gaan zitten. Hier hadden ze de lekkerste clubsandwich van Thessaloniki tot nu toe. Ook hebben we een bord met ham en kazen besteld. Allemaal erg lekker en t was nog gezellig ook. Veel gepraat over vrienden familie etc. Ook plannen gemaakt om naar Katerini te gaan(lees verderop meer hierover).

Dit weekend zouden we naar Edessa gaan, dit is een plaatjes met allemaal mooie watervallen en we konden er met de trein komen. Alleen was het weer een probleempje waardoor het niet door ging. Helaas was het koud en er was veel regen. Dus we gaan het nog een andere keer proberen.

Over tripjes gesproken, er staan 2 dingen op de planning. Katerini en Meteora. Katerini zal op woensdag plaats vinden, Katerini is een toeristisch plaatjes aan de voet van Mount Olypus en een leuk strand in de buurt. Hier ga ik naar toe met een aantal mensen van Matsi street en Alexandra.
Ook ga ik op zaterdag naar meteora, dit is een plek waar een aantal klooster zijn gebouwd op rare verticale bergen. De kloosters zijn oud en hebben een heel mooi uitzicht en uiteraard zijn de kloosters op de bergen al iets leuks op zich.

Ik zal een foto plaatsen van de regendag en mocht je problemen hebben met het filmpje van vorige week, ik weet ook niet hoe dat komt. Ik kan het filmpje ook versturen via de mail.

Groetjes Sebas

• 08 April 2008 - 19:36

Linda:

oh dus tis nie alleen in ons kikkerlandje regen deze dagen, in juni wel zon he :) xXx

• 09 April 2008 - 09:31

Daan:

Heeej Sebas,

Ik heb je filmpjes net ffies bekeken! ;) Lekkere lol he! ;) haha Leuk kamertje heb je! Alleen begrijp ik niet hoe de douche in elkaar zit! :P haha

Veel plezier met al je tripjes! ;)

Ciao xxxx

• 09 April 2008 - 16:56

Jolanda:

Gelukkig was je niet je paraplu vergeten..veel plezier bij je uitstapjes!

Groetjes :)

• 17 April 2008 - 15:51

Miranda:

Hee Kroessie,

Fijn he die leraren, die weten als geen ander hoe ze een super les super duf moeten maken. :p

xxx,

• 19 April 2008 - 20:51

Linda:

he sebas
    tijdje nie gesproken maarveel plezier in spanje! :) (stuur je een klein beetje zon naar ons? ;) )
    xXx linda

• 18 Mei 2008 - 11:55

Rj:

Hee broeders...hoe is het nou met je ouwe??? Al een tijdje geen nieuwe berichten...ben je een beetje lui??? haaha...ga ervan uit dat alles lekker gaat...ENJOY...x